Ledenbegeleiding

Lid worden van Koor la Corbeille; hoe verloopt dat en hoe wordt u daarna begeleid…….

U heeft zich georiënteerd en besloten deel te gaan nemen aan het koor. U wordt koorlid door uzelf in te schrijven. Formulieren te verkrijgen bij Annemieke Kamphuis tijdens de repetities.

Uw inschrijving wordt administratief verwerkt, er volgt een welkomstmail met veel informatie over het koor, haar huisregels en de toegang tot haar informatiepagina voor de koorleden.

U heeft de bladmuziek ontvangen en gaat met goede moed “op naar de eerste ” repetitie.

Alle partijen kunnen ook thuis zelfstandig ingestudeerd worden aan de hand van een computerprogramma dat “Musescore ” heet. Dit programma is gratis te downloaden.Om hiermee mee uit de voeten te kunnen, krijgt u een gebruiksvriendelijke handleiding.

Spannend!

Binnen het koor kennen we diverse stemgroepen, in een van deze stemgroepen bent u ingedeeld. Iedere stemgroep kent een aanspreekpunt/persoon, bij hem/haar kunt u terecht voor veel informatie en antwoorden op uw vragen.

Daarnaast wordt u in uw beginperiode aan een koorlid gekoppeld welke u door de eerste periode heen helpt om u wegwijs te maken binnen het koor.

U loopt dus nooit verloren !

Direct kontakt met Annemieke legt u door gebruik te maken van de “contact-pagina” op de website van Annemieke. www.binnenbrabant.nl