Skip to content Skip to footer

Een overdagkoor voor vrouwen en mannen, vol enthousiasme en gedrevenheid.

Overdagkoor La Corbeille heeft inmiddels met succes met zeer diverse andere ensembles samen concerten gegeven.

Te denken valt aan Strijkorkest Toermalijn uit Vught, harmonie-orkest St. Caecilia uit Rosmalen, Afrikaans koor Cunene uit Tilburg, jazz-orkest Cocorico uit Vught, Vrouwenkoor Sirenen uit Den Bosch en met Shantykoor Muiterij Kantje Boord uit Dussen. Bij het vijfjarig bestaan van La Corbeille heeft het koor een weekend-uitwisseling gehouden met een koor uit Heel ( Limburg) In 2018 heeft La Corbeille een programma met zang, beeld, poëzie met als thema Grenzeloos vorm en inhoud gegeven en hiermee diverse malen opgetreden in samenwerking met orkest Ratatouille.

Opgericht in januari 2011, nu met een bezetting van ongeveer 50 koorleden, wekelijks repeterend op de donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur ( basisschoolvakanties uitgezonderd).

Opgericht in januari 2011, nu met een bezetting van ongeveer 50 koorleden, wekelijks repeterend op de donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur ( basisschoolvakanties uitgezonderd).

Onze repetitie locatie is: Ontmoetingscentrum “de Hop ” Pastoor van Akenstraat 30 te Vlijmen. Koor la Corbeille staat onder leiding van zangpedagoog en koordirigent, Annemieke Kamphuis. Het repertoire is zeer gevarieerd; een mengeling van klassieke muziek, bewerkingen van popmuziek, musical en muziek uit andere landen. 

Het streven is om per jaar naar een optreden toe te werken. Tijdens de repetities worden wisselende werkvormen gebruikt, zoals de vocale warming up, maar ook aan lichaamsbeweging in combinatie met stemgebruik, wordt gewerkt. Dit komt het krachtig en energiek functioneren van de stem ten goede. Natuurlijk heeft elke repetitie een pauze met plaats voor een drankje voor de sociale binding. Voor meer informatie en/of aanmelding: stuur een berichtje via het contactformulier of stuur een email naar info@binnenbrabant.nl

© 2024 Annemieke Kamphuis